+32 496 86 44 05 peter.vanedom@thomasmore.be

Cynthia Stevens

Cynthia Stevens

Het is zover. De vakantie zit erop, tijd om voor de laatste keer in mijn opleiding achter de schoolbanken plaats te nemen. De schoolbanken waar ik het over heb, bevinden zich aan de Dijle in Mechelen. Na twee algemene jaren specialiseer ik me dit jaar in digitale media, met name als content creator.

Vind je me niet achter de schoolbanken? Dan mag je er, negen kansen op de tien, van uit gaan dat ik thuis ben. Omdat ik samenwonend ben, spring ik vaak bij in het huishouden. Geen hotel mama meer dus (lacht). Niet altijd rozengeur en maneschijn, maar met een goede planning is dit zeker een haalbare combinatie. Hierdoor heb ik alvast de nodige portie maturiteit en verantwoordelijkheid op zak.

Als ik hardop nadenk over mijn toekomst, dan ben ik op zoek naar een job die me kansen geeft om te groeien. Niet alleen als persoon, maar ook als collega of vriendin bijvoorbeeld. Geen nine to five administratief werk, maar iets waar ik mijn tanden in kan zetten. Ik durf mijn handen uit de mouwen steken. Dat er hier en daar eens gelachen kan worden, is zeer mooi meegenomen. En belangrijk.

Hieronder een overzicht van mijn Linkedin-profiel en certificaten:
Linkedin Certified 
digitaal atelier 
hubspot inbound marketing certificaat