Praktijkvakken - Digital Media Manager
+32 496 86 44 05 peter.vanedom@thomasmore.be
Inschrijven

NEEM DE TOUWTJES ZELF IN HANDEN
met deze praktijkervaringen

IN-DEPTH KENNIS

 

De student krijgt een overzicht aangeboden van de nieuwe ontwikkelingen en technologieën in digitale communicatie en marketing. In de vorm van gastlezingen en workshops.

Elk jaar opnieuw kiezen we 4 focusthema’s waarrond gewerkt wordt – op deze manier proberen we studenten de kennis en vaardigheden mee te geven die de arbeidsmarkt op dit moment vraagt.

Voorbeelden: Metaverse, AI, TikTok-ads, …

GASTLESSEN VAN PROFESSIONALS

 

Tijdens deze expert classes doen studenten hands-on ervaring op via workshops en lessen van professionals uit het werkveld. Aan de hand van je keuzedomein komen echte professionals uit het werkveld hun ervaring en kennis met jou delen. Hierbij wordt je ondergedompeld in de verschillende aspecten van jouw keuzedomein die worden beargumenteerd door verschillende praktijkvoorbeelden.

AMBITIE MUNITIE

 

Tijdens DMM agency krijgen studenten de kans om voor echte opdrachtgevers alles uit de kast te halen. Twaalf weken lang strijden de verschillende teams tegen elkaar en zetten ze hun theorie om in praktijk. Tijdens de opdrachten wordt je in telkens andere teams verdeeld die allemaal verschillende persoonlijkheden en kwaliteiten bevatten. Daarbij is het de opdracht dat je samen met jouw team alles uit de kast haalt in competitie met de andere groepen. Je wordt namelijk uitgedaagd door een opdrachtgever om een opdracht zo goed mogelijk voor hen uit te voeren. Alles wat je geleerd hebt tijdens jouw opleiding wordt omgezet in praktijk.

ON-THE-JOB EXPERIENCE

 

Eén van de belangrijkste stappen in een academische en professionele ervaring blijft de stage! Het is niet enkel een ervaring met een grote meerwaarde, het is ook een geweldige kans om je CV te verbeteren. Stage lopen betekent ook het leggen van relaties en netwerken en het bewijzen van je waarde op de arbeidsmarkt. Dankzij de begeleiding van je mentoren bij DMM is er geen risico op een slechte ervaring! Je wordt ondersteund en krijgt alle nodige adviezen om zoveel mogelijk lessen om te zetten in praktijk. Het is niet aan iedereen gegeven om een stage te vinden die past bij hun vaardigheden, verwachtingen, waarden en persoonlijkheid. Bij DMM is dit een uitdaging voor de mentoren om de perfecte stage samen met jou te zoeken!

Je zal dus tijden 15 weken lang de kneepjes van het vak leren door ervaring op te doen bij jouw stagebedrijf. Hierna ben je zeker klaar voor het echte werk!

HARDCORE PRAKTIJKLESSEN

 

Om je volledig klaar te stomen voor het echte werkleven geeft de opleiding je de keuze om op donderdagen gedurende het hele semester verschillende workshops te volgen. Je krijgt vrijheid om te kiezen op welke workshops je je wil focussen: online publiceren, HTML, After Effects, digitale beeldbewerking,… het kan allemaal bij Digital Media Management! De opleiding geeft je de kans te ontdekken welke vakdomeinen je leuk vindt en je je later in wil specialiseren.

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.