+32 496 86 44 05 peter.vanedom@thomasmore.be

Anouk De Rey

Anouk De Rey

Mijn naam is Anouk De Rey, ik ben 20 jaar en woon in Zemst. Mijn enigste en leukste hobby is chiro. In september 2016 ben ik eindelijk leidster geworden. Ook heb ik in 2016 een diploma animatrice behaald. Dankzij de chiro en het speelplein ben ik heel open geworden en heb ik veel geduld gekregen, wat wel nodig zullen zijn in mijn job later.

Momenteel studeer ik Digital Media Manager aan Thomas More hogeschool in Mechelen. In mijn vijfde en zesde jaar secundair onderwijs heb ik Multimedia gevolgd in Technische Scholen Mechelen. De creatieve ik kwam daar tot zijn recht en ik zat eindelijk in een richting waar ik me goed voelde. Van affiches ontwerpen tot het monteren van video’s. Ik voelde me helemaal op mijn plek.

Nieuwe mensen leren kennen doe ik heel graag, ik weet graag veel over iedereen. Dit maakt mijn netwerk ook groot en enorm verschillend. Ik ga graag naar feestjes of naar festivals en heb daar al verschillende toffe mensen ontmoet. Ik ben sociaal en geef enorm veel om mijn vrienden en familie. Ik hoop vooral mijn sociale vaardigheden te kunnen gebruiken in mijn toekomstige carrière.

Linkedin Certified digitaal atelier hubspot inbound marketing certificaat