Digital Media Manager, waarom zou ik deze richting kiezen? - Digital Media Manager
+32 496 86 44 05 peter.vanedom@thomasmore.be
Inschrijven

Digital Media Manager, waarom zou ik deze richting kiezen?

Digital Media Manager, waarom zou ik deze richting kiezen?

Ben je nog niet klaar om te gaan werken? Klinken de termen SEO, SEA, Content Marketing, Affiliate
Marketing en Online Advertising als muziek in je oren? Is een carrière als Digital Marketeer, Social Media Manager of Digital Strategist volledig iets voor jou? Schrikken de termen Google Analytics en Google Adwords jou niet af? Then look no further want Digital Media Manager is de richting voor jou! Ben je niet volledig overtuigd of twijfel je nog tussen andere richtingen? Blijf dan vooral lezen, want hieronder vind je 10 redenen waarom je DMM zou volgen.

#1

Je hebt waarschijnlijk al (meer dan) drie jaar op de schoolbanken zitten achter de rug. En je ziet het helemaal niet meer zitten om weer een opleiding te volgen die even lang duurt. Dan hebben wij voor jou een oplossing! De opleiding DMM is een er eentje die maar 1 jaar duurt!

#2

Heb je al eens gesolliciteerd voor een job en kreeg je de opmerking dat je niet genoeg ervaring had? Of heb je simpelweg al eens vacatures bekeken die volledig jouw ding waren, maar merkte je dat je nog niet genoeg ervaring hebt om deze te kunnen uitvoeren? De opleiding DMM is een heel praktijkgerichte richting die ervoor zal zorgen dat je zelfzeker genoeg bent om te solliciteren voor de job van je dromen!

#3 

Niet 4, 8 of 12, maar 15 weken stage zijn inbegrepen in deze richting! De XL stage zorgt ervoor dat je de werking van bedrijven leert kennen en de nodige ervaring opdoet om ergens vast te starten.

#4

Je wordt begeleid door ervaren professoren en krijgt les van toppers uit het vak!

#5

Herinner je je de lange dagen en nachten achter je computer om je thesis of bachelorproef te schrijven? Gelukkig laten we je hier geen weken lang theorie schrijven, maar mag je in de praktijk eens werken voor hippe merken! Geen pijnlijke vingers meer van al dat typen dus!

#6

De digitale wereld is een fast moving sector met een grote vraag naar mensen met een digitale kennis. Wie gaat er dus een stapje voor staan op de rest bij het solliciteren? Jij, ja!

#7

Het is absoluut geen monotone richting. Je krijgt de basiskennis en vaardigheden aangeleerd van maar liefst 12 kennisdomeinen in digitale communicatie en marketing.

#8

Ben je bang dat je niet in aanmerking komt omdat je een heel andere studieachtergrond hebt? Maak je daar zeker geen zorgen over, want iedereen is welkom!

#9

Wist je trouwens dat deze opleiding goedkoper is dan soortgelijke postgraduaten? There you go, nu weet je dit ook weer.

#10

En last but not least, je bent niet één van de zovelen. Je krijgt een persoonlijke benadering van de docenten, die trouwens ook je naam zullen kennen en de mentoren staan altijd klaar om je zo goed mogelijk te helpen!

Amen!